Čokoláda 70% s kandovanou pomerančovou kůrou 50g Claudio Corallo 

Země původu: São Tomé and Príncipe
Objem: 50 g
Výrobce: Claudio Corallo
Dovozce: Via del Vino s. r. o.

Čokoláda 70% s kandovanou pomerančovou kůrou 50g Claudio Corallo 

Země původu: São Tomé and Príncipe
Objem: 50 g
Výrobce: Claudio Corallo
Dovozce: Via del Vino s. r. o.

139 Kč na objednání

0 Kč + 15.00 % DPH = 0 Kč

Claudio Corallo

Claudio Corallo má 40 let zkušeností s pěstováním kávovníku a kakaovníku a výrobou kávy a čokolády. V roce 1974, ve svých třiadvaceti, se přestěhoval do Zairu a po několika letech práce v obchodě s kávou získal vlastní plantáže v centru země. Když se politická situace v Zairu v devadesátých letech změnila, Claudio začal pracovat na ostrovech Svatý Tomáš a Princův ostrov. Chtěl využít své rozsáhlé znalosti o produkci kávy pro výrobu kakaa. Největší výzvou byla hořkost kakaového bobu – Claudio ji nepřijal a považoval ji za vadu. Založil laboratoř s cílem vyvinout kakao bez této vady a pouze experimentováním s výrobou čokolády se mu podařilo skutečně pochopit kakao a čokoládu a vypěstovat kakao, které není hořké. Výsledkem je čokoláda, kterou si můžete nyní koupit: světově unikátní, a to nejen proto, že je to jediná skutečná čokoládová kakaová tabulka, ale také proto, že je to nejčistší čokoláda.

Čokoláda s pomerančem 

Claudio Corallo považuje 70% kakaovou masu za základ k poznání kvality kakaa. U dochucování kůrou si Claudio hraje s chutí. Vysoce kvalitní pomerančová kůra, kandovaná, bez použití jakýchkoli dochucovadel, vytvoří velice chutnou exotickou rozmanitost.

Servírování 

Servírujte při teplotě 27–28 °C, neboť při této teplotě vynikne krása chuti kakaa. Jednoduše vložte balíček do kapsy a nechte ho zde po dobu deseti minut, díky tělesné teplotě bude mít kakao tu správnou teplotu.

Složení

Kakao, cukr, pomerančová kůra, kakaové máslo, 

Alergeny:  neobsahuje alergen

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace