100% kakaová hmota 50g Claudio Corallo
Země původu: São Tomé and Príncipe
Objem: 50 g
Výrobce: Claudio Corallo
Dovozce: Via del Vino s. r. o.
100% kakaová hmota 50g Claudio Corallo
Země původu: São Tomé and Príncipe
Objem: 50 g
Výrobce: Claudio Corallo
Dovozce: Via del Vino s. r. o.
139 Kč na objednání
Claudio Corallo
Claudio Corallo má 44 let zkušeností s pěstováním a výrobou kávy a čokolády. V roce 1974, po dokončení studií tropické agronomie, ve svých třiadvaceti, se odstěhoval do Zairu. A po několika letech práce v obchodě s kávou, na pozici konzultanta, získal vlastní plantáže a začal podnikat. Když se politická situace v Zairu v devadesátých letech změnila, Claudio začal pracovat na ostrovech Svatý Tomáš a Princův ostrov. Chtěl využít své rozsáhlé znalosti o produkci kávy pro výrobu kakaa. Největší výzvou byla hořkost kakaového bobu – Claudio ji nepřijal a považoval ji za vadu. Založil laboratoř s cílem vyvinout kakao bez této vady a pouze experimentováním s výrobou čokolády se mu podařilo skutečně pochopit kakao a čokoládu a vypěstovat kakao, které není hořké. Výsledkem je čokoláda, kterou si můžete nyní koupit: světově unikátní, a to nejen proto, že je to jediná skutečná čokoládová kakaová tabulka, ale také proto, že je to nejčistší čokoláda.
Čokoláda 100%
Jediná 100% nehořká kakaová masa s nezměněným poměrem kakaa a tuku – ten je zachován stejně jako v kakaovém bobu, obsahuje tedy 53 % kakaového másla a 47 % kakaové hmoty. Toto 160g balení nabízíme ve formě napoliten, což jsou malé tenké čokoládové tabulky. Stručně řečeno: prosté rozemleté pražené kakaové boby ve formě tabulky.
Sevírovaní
Servírujte při teplotě 27–28 °C, neboť při této teplotě vynikne krása chuti kakaa. Jednoduše vložte balíček do kapsy a nechte ho zde po dobu deseti minut, díky tělesné teplotě bude mít kakao tu správnou teplotu.
Složení
Kakao
Alergeny: neobsahuje alergeny